“Apa yang perlu Syed Saddiq buat untuk dapat perhatian Tuanku?”- Ini Jawapan ‘P@du’ TMJ.

Tunku Mahkota Johor (TMJ) Duli Yang Teramat Mulia Tunku Ismail ibni Sultan Ibrahim telah berkongsi pandangan baginda selepas salah seorang netizen bertanya mengenai apa yang perlu dilakukan oleh Ahli Parlimen Muar, Syed Saddiq untuk menarik perhatiannya.
“Apa yang Syed Saddiq perlu buat untuk mendapat perhatian tuanku”- tanya Netizen

TMJ Bagi Jawapan ‘Padu’

Menjawab soalan yang diajukan di Insta Stories, baginda memberi perumpamaan bahawa Syed Saddiq perlu ter.jun dari KLCC tanpa pa.yung ter.jun untuk mendapat perhatiannya.
“Terjun dari KLCC tanpa parachute”- balas TMJ
  Apa pendapat anda? Terdahulu, Rayu bantuan orang ramai lunas ikat ja.min, TMJ label Syed Saddiq ‘drama queen’ Tunku Mahkota Johor (TMJ) mela.bel Syed Saddiq Syed Abdul Rahman sebagai “drama queen” selepas bekas Menteri Belia dan Sukan itu memulakan kempen sum.bangan orang ramai untuk membantunya menyelesaikan kos perun.dan.gan. “‘Drama queen’. Kesian rakyat yang sentiasa jadi mangsa permainan po.litik,” kata Tunku Ismail Sultan Ibrahim, yang sebelum ini sering bercanggah pendapat dengan Ahli Parlimen Muar itu. Baginda merujuk kepada laporan yang memetik Syed Saddiq sebagai berkata, beliau memerlukan sumbangan orang ramai walaupun hanya 50 sen. “Berlakon dan meni.pu rakyat semata-mata nak undi dan kuasa. Hampir semua tak boleh percaya,” kata Tunku Ismail. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sumber:muraimy    

Leave a Reply

Your email address will not be published.