‘Awak Sedekahlah Dekat Sesiapa’- Amar Asyraf Sebak Zizan Masuk Live Beli Baju & Sambal RM1k

Pelakon Amar Asyraf mengakui tersentuh dan terharu dengan kemurahan hati pelawak terkenal iaitu Zizan Razak yang sudi membeli baju dan sambal yang dijualnya menerusi sesi live di Instagramnya malam tadi. Bukan itu sahaja, Zizan turut meminta Amar menyedekahkan hasil pembeliannya itu kepada orang ramai. Berdasarkan sesi live yang berlangsung selama satu jam itu memperlihatkan Amar Asyraf berusaha mempromosikan baju jualannya dengan memberikan kod kepada penonton. Pada 15 minit terawal, Amar memaklumkan tiada seorang pun yang membeli baju tersebut akan tetapi dia tidak mudah berputus asa dan tetap mempromosikan barang jualannya itu. Namun siapa sangka, tidak lama selepas itu, pelawak terkenal iaitu Zizan Razak telah membeli baju daripada Amar dengan jumlah keseluruhan berharga RM500. Bukan itu sahaja, Zizan turut menambah RM500 lagi dengan membeli sambal yang dijual Amar. Zizan meminta baju dan sambal yang dibelinya itu disedekahkan kepada orang ramai.
Cer tengok baju. Saya nak beli lah. Saya nak beli dalam RM500 lepas tu awak sedekahlah dekat sesiapa. Nanti saya DM nombor saya, awak bagi nombor akaun. Then sedekah dekat sesiapa.
Saya masuk RM1000, RM500 untuk baju, RM500 untuk sambal. Bukan itu sahaja, pelakon Johan Arrif juga telah membeli baju daripada Amar dengan harga RM200. Dalam kesempatan itu, Amar mengucapkan jutaan terima kasih kepada Zizan dan Johan kerana bermurah hati membeli baju dan sambal jualannya untuk disedekahkan kepada orang ramai.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Amar V. Asyraf (@amar_asyraf)

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sumber : ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.