Datuk Rosyam Nor tanya Soal Anak,- Ini Respon Haris Ismail buat ramai tertaya-taya

Status kehamilan Neelofa masih lagi menjadi tanda tanya dalam kalangan netizen sehinggalah ke hari ini. Terbaharu, Haris Ismail meminta agar mendoakan yang terbaik buat keluarga kecil mereka. Menerusi satu temubual ‘Sembang Viral’, Datuk Rosyam Nor bertanyakan mengenai status kehamilan penyanyi dan usahawan terkenal iaitu Noor Neelofa.
Dah ada bunga-bunga nak ada anak ke?
Meskipun begitu, Haris hanya memberi jawapan ringkas terhadap soalan berkenaan serta meminta agar orang ramai mendoakan yang terbaik untuk dia bersama isterinya.
Kita mencuba lagi. Bunga-bunga InsyaAllah ada, doa-doakanlah yang terbaik.
Walaupun suami kepada Neelofa ini tidak menaf1kan atau mengesahkan perkara itu, rata-rata netizen yang menonton temubual berkenaan turut berasa teruja dengan jawapan yang diberikan oleh Haris. Malah ada juga di antara mereka yang membanjiri ruangan komen dengan mengucapkan tahniah serta mendoakan yang terbaik buat Neelofa. Sebelum ini, beberapa posting yang dimuat naik oleh Neelofa mendapat perhatian netizen apabila mereka mend4kwa sos0k tubuh Neelofa kelihatan berbeza daripada sebelum ini serta ‘baby bvmp’ yang semakin jelas kelihatan. Sumber : kosmo    

Leave a Reply

Your email address will not be published.