Eina Azman Minta ‘Petua’ Tingkatkan Oksigen Dalam Badan.

Sebelum ini, pelakon cantik  Datin Paduka Eina Azman menerusi satu hantaran di Instagram, memaklumkan keadaan terkini suaminya Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah. Difahamkan, suaminya memerlukan bantuan pern4fasan berikutan kadar oksigen yang semakin menurun.

Minta tips daripada orang ramai

Foto: Eina Azman Terbaru, Eina menerusi Instastory meminta ‘tips’ daripada bekas pesakit C0v1d-19 tahap empat mengenai cara untuk meningkatkan paras oksigen dalam badan. Eina pada masa yang sama, turut berterima kasih kepada mereka yang sudi berkongsi tips tersebut.
Salam guys. Sesiapa bekas pes4kit C0v1d tahap 4 ke atas atau macam mana nak tingkatkan oksigen? Tolong kongsikan dengan saya. Terima kasih.
Difahamkan, sebentar tadi berlangsungnya sesi bacaan yassin dan doa buat Eina dan suaminya.
Doktor cakap suami saya mungkin kena masuk ICU dalam dua hari ini. Saya takut sebab apa-apa boleh jadi dalam situ.
Terdahulu, Eina Azman memaklumkan dirinya dan suami telah disahkan p0s1tif c0v1d-19 selepas menjalani ujian saringan. Tidak berakhir di situ, dua pembantu rumah Eina turut dis4hkan p0sitif c0v1d-19 manakala keputusan anaknya Aubreykarl dan kakaknya Wenny Azman negatif. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sumber : Eina Azman & Hlive, Oh bulan  

Leave a Reply

Your email address will not be published.