“Macam Dar4h An4k D4ra!” – Vida Jalani Ujian Ovarian Reserve, Hantar Voice Note Tang!san Gembira Kepada Iqbal

Jutawan kosmetik Datuk Seri Vida berkongsi pula sepotong video dirinya menjalani ujian ovarian reserve untuk menguji tahap kesubvrannya akhir Ogos lalu.

Kata Vida, menerusi ujian terbabit, dia bersyukur dirinya masih berpotensi untuk mempunyai zur1at dan berada dalam keadaan sihat.

“Bila ada kisah-kisah nak kahwin ni, saya tak nak ada masalah kalau kahwin tak ada zur1at. Saya nak bahagia dah…

“Dulu tak terfikir nak buat ujian. Jadi, saya perlu pastikan saya seorang wanita yang masih muda dan boleh melah1rkan zur1at.

“Maka saya buat ujian ovarian reserve, ambil darah untuk mengetahui berapa kandungan telur dalam badan saya.

“Kata doktor, tiada kolesterol pun dalam d4rah saya. Macam d4rah an4k d4ra…,” ujarnya yang berkongsi sepotong video menjalani prosedur terbabit.


Dalam perkembangan sama, bek4s pembantu peribadi yang turut dig0sipkan bersamanya, Ahmad Iqbal Zulkefli, berkongsi sepotong video di Instagram Stories bukti perbualannya bersama Vida.

Dalam video berkenaan, Vida mengirimkan voice note menang1s kesyukuran difahamkan selepas menjalani ujian terbabit.

“Di sebalik gelak tawa yang kalian lihat, beginilah beliau apabila dengan saya. Voice note pagi ini beliau hantar pada saya. Menang1s gembira.

“Sesetengah orang hanya menganggap saya mendekati beliau kerana ‘meng1kis h4rta’ namun jauh sekali begitu. Mereka perlu tahu kami benar-benar akrab. Dunia akh1rat,” ujarnya.

Komen Netizen

 

Sumber : Gempak

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *