Kesan D0s Kedua Terhadap Anzalna Menbuatkan dirinya seperti penyanyi?, sekali ini pulak Anzalna bagi tau.

Pelakon Anzalna Nasir berkongsi kegembiraan apabila akhirnya telah lengkap mengambil dua d0s vaks1n C0v1d-19.

Menerusi satu posting di Instagram, Anzalna akui proses kali ini tidak setervk d0s pertama yang menyebabkan berlakunya drama ‘takvt jarvm’.

Pun begitu, menurut Anzalna, dia agak teruja apabila kesan d0s vaks1n kali ini membuatkan diri seperti penyanyi Thalia yang popular dengan watak Rosalinda.

“Tiada drama ‘takvt cucvk’ kali ni sebab saya dah berani.

“Tetapi, selepas cucvk jadi lain macam. Suami pening kat sebelah sebab isteri berangan tervk.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

“I can sing in many languages tapi sayangnya suara tak sedap maka ini sahaja yang mampu #JustForFun #IloveThalia #fullyvacccinated,” katanya berseloroh.

Sementara itu, menerusi ruang komen, rata-rata terhibur dengan gurauan dan jenaka Anzalna.

Malah, ramai juga yang menggelarkannya sebagai Rosalinda Malaysia!

Terdahulu. Anzalna akui gementar saat menerima d0s pertama vaks1n C0v1d-19 kerana terlalu takvt dengan jarvm.

Lebih melucukan, Anzalna memberitahu dia terp4ksa ditemani suaminya, Hanif Zaki untuk ke pusat pemberian vaks1nasi (PPV) baru-baru ini.

Untuk rekod, Anzalna mendirikan rumah tangga dengan usahawan Hanif Zaki pada pada 21 Februari 2016.

Hasil perkongsian hidup pasangan tersebut dikurniakan cahaya mata pertama, Mohamad Eidrees yang kini sudah berusia dua tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sumber : Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published.