Tul4r Video Bapa Sanggup Hntar Ank ‘First D4te’ Smpai Ke Taiping. Rupanya Ini Kisah Sbenar Yg Berlaku.

‘Sporting’ dan penyayang, itulah yang dapat digambarkan apabila pertama kali melihat video vir4l memaparkan sebuah keluarga menemani anak sulung berjumpa kekasih. Difahamkan, mereka melakukan perjalanan daripada Sungai Buloh ke Taiping Perak menghantar anak ‘first date’. Memetik laporan Astro Gempak, bapa, Mohd Jasni Mohd Noh berkata, ketika anak meminta izin untuk ke Taiping berjumpa kekasih, dia berasa bimb4ng untuk melepaskan dia pergi sendiri. Sebagai seorang ayah, dia menerangkan kepada anak bahawa mereka tidak pernah berjumpa, sudah tentulah dia ris4u akan keselamatan anak.
Tentulah saya bimb4ng akan kesel4matan anak saya, kalau dis4mun atau dit1pu. Walaupun anak saya lelaki, tetapi saya masih ris4u.
Jelasnya lagi, dia juga tidak mahu masyarakat memberikan pandangan kurang manis sekiranya membiarkan Mohd Yusri Daniel bertemu kekasih seorang diri.
first date
Enggan mengh4mpakan anak, dia akhirnya bersetuju untuk menemani dan menghantar Yusri sehingga ke Taiping. Sebelum ke Taiping, dia turut memastikan ibu bapa gadis itu tahu akan pertemuan yang telah dirancang. Dia tidak mahu ibu bapa si gadis berasa bimb4ng.
Sebenarnya, ibu bapa mana yang tidak mahu buat yang terbaik untuk anak-anak? Dengan anak ni, kita jangan putvs asa untuk memberi nasihat, tidak kiralah sampai dia dah kahwin dan memiliki anak serta cucu.
Tambah Jasni, hubungannya dengan keluarga sendiri tidaklah begitu mesra. Bila sudah meningkat usia, dia mula berasa sunyi apabila ibu bapa dan adik beradik yang lain meningg4l dunia. Diacuba sedaya upaya berada dekat dengan anak-anak.
 
Lihat siaran ini di Instagram
 

Siaran dikongsi oleh Mohd Jasni Mohd Noh (@remy_damak)

Selain mahu anak gembira, dia tidak mahu hubungan bapa dan anak rengg4ng. Kredit: Astro Gempak Sumber: OhMediaIG Mohd Jasni

Leave a Reply

Your email address will not be published.