“Ko ingat Mak tiri tu semua j@hat ke, alahai ni bukan cite Cinderella”- Netizen

Nampaknya selepas Fizo Omar mengesahkan perkahwinannya dengan seorang gadis Sarawak bernama Fazeera Nazri Aziz, tidak henti-henti pasangan sama cantik, sama padan ini menjadi tumpuan.

Menerusi media sosial juga, peminat di pelbagai platform mengucapkan tahniah kepada Fizo Omar yang kini bergelar seorang suami kepada gadis pilihan hatinya.

 
Lihat siaran ini di Instagram
 

Siaran dikongsi oleh fizoomar (@fizoomar)

Seperti yang sedia tahu juga, pelakon Fizo Omar mempunyai seorang anak perempuan yang diberi nama Wan Maryam dimana kini berusia 4 tahun dan sering sahaja mencuri tumpuan peminat terhadap si cilik comel ini.

 
Lihat siaran ini di Instagram
 

Siaran dikongsi oleh fizoomar (@fizoomar)

Namun begitu di ruangan TikTok, video yang memaparkan Fazeera bersama anak Fizo Omar menjadi perhatian apabila melalui aplikasi popular tersebut dikongsikan rakaman pendek mereka sedang berbual.

Anak Fizo Omar yang dilihat tidak kekok dengan Fazeera mengundang video tersebut juga mendapat perhatian pengguna TikTok dengan 1.8 juta telah ditonton oleh wargamaya.

VIDEO:

Dalam pada itu juga, hantaran video di ruangan TikTok terbabit bersama satu rakaman video turut menerima pelbagai pujian, walaupun mak tak semua ja.hat tak kurang juga, netizen mendoakan yang terbaik buat keluarga bahagia ini.

komen Netizen: 

Sumber:HCL, TIKTOK ceritaartismalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published.