“Manusia pilih nak jadi Lembu..” Rita Rudaini Beri Tegurɑn Kerɑs! Tajuk Poster Disunting Pεngkr!tik Filem

Pelakon jelita, Rita Rudaini tampil men.gecam tin.dakan seorang pengulas filem bebas yang dikenali sebagai Zhafvlog selepas individu itu telah menyunting poster tajuk filem lakonannya kepada an.ti-va.k.sin, meruju kepada diri Rita yang tidak di.vak.sin. VIDEO:
 
Lihat siaran ini di Instagram
 

Siaran dikongsi oleh #ZHAFVLOG (@zhafvlog)

Akal Yang Diberi Tuhan Bukan Diguna Untuk Hi.na Orang Lain

Menerusi Insta Stories, pelakon ini menjelaskan bahawa a.kal yang diberikan oleh Tuhan bukan digunakan untuk meng.hi.na orang lain.
“Tuhan bagi akal dekat ko bro bukan untuk ko guna meng.hina orang. Ramai orang Islam macam ni men.caci cer.ca orang yang tak vak.sin.. Ma.lu la kat agama lain bro..Lepas vak.sin dah jadi lembu..Tuhan bagi ko jadi manusia ko pilih nak jadi LEMBU..”- tegur Rita

Ge..lar Zhafvlog Sebagai “Blog.ger Lem.bu”

Rita Rudaini atau nama penuhnya Rita Rudaini Binti Mokhtar turut men.gge.larkan Zhaf sebagai ‘blog.ger lem.bu’ yang hanya melakukan kandungan yang tidak bijak.
“Blogger Lembu memang akan buat kon.ten bo.doh-bo.doh macam Lembu. Takat tu ja pun otak mampu pikiaq..Nak masuk 2022 dah oii. Takat tu ja ka? Biasa lah blogger sampah. Gelar diri sendiri blog.ger. Tapi tak nampak macam blog.ger pun..Lebih mirip kepada LEMBU ka.cuk b…a….b….i”- tegasnya
Terdahulu, Murai.my melaporkan pelakon ini  mempersoalkan sikap netizen yang ‘pa.nas’ dengan dirinya yang masih tidak mahu di.vak.sin. Akui Rita, dia hanya berada dalam rumah dan rasa pe.lik dengan si.kap sege.lintir netizen yang telah menerima vak.sin. Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ Sumber: Muraimy

Leave a Reply

Your email address will not be published.