“Mngᾰlir air mata tgk..” (Video) Talita Mεnᾰngis Rindυkan Arwᾰh Ibu Undang Sebᾰk Ramai- ‘jgn la nᾰngis dekta’

Tan.gisan kerinduan anak Shuib iaitu Talita menan.gisi ke.hilan.gan insan bergelar ibu mereka, Siti Sarah Raissuddin yang telah menghadap Ilahi mengundang sebak ramai. Momen hiba tersebut dikongsi oleh Tiktok ceritaartismalaysia. Dalam video berkenaan, kelihatan Shuib sedang pujuk Dekta atau nama sebenarnya Dzahira Talita Zahra yang mena.gis teresak-esak kerana merindui ibunya yang telah menghembuskan nafas terakhir pada 9 ogos 2021 lalu. VIDEO: Tidak turut meratapi, Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad, 37, dilihat cuba menenangkan anak-anaknya yang kese.dihan dan berjanji akan sentiasa menjaga mereka sehingga berjaya.

Tangkap layar komen netizen di video berkenaan

Tangkap layar komen netizen di video berkenaan

Selain Talita dan Uwais, Shuib dan Allah.yarham Siti Sarah turut dikurniakan dua orang lagi cahaya mata iaitu Ariq Matin, 6, dan Ayash Affan yang kini semakin membesardengan sihat. Semalam, hampir tiga bulan pemer.giaan isteri, Allahyarham Siti Sarah Raissuddin, pelawak Shuib Sepahtu mengakui masih sukar untuk meneruskan kehidupan sebagai bapa tunggal. Bagaimanapun Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhamad bersyukur melihat keadaan emos1 anak-anaknya masih terkawal. “Saya akui kesukaran yang saya hadapi sepanjang bergelar bapa tunggal ini adalah emosi. Saya rasa itu yang paling susah untuk saya. “Saya tengok anak-anak saya, Alhamdulillah emosi mereka terkawal tapi saya berbeza sebab saya buat hampir semua benda dengan Sarah. Shuib 2 Shuib merindui isterinya, Siti Sarah.“Jadi bila dia tiada, saya tak rasa hilang separuh, sebaliknya hilang hampir semua. Maksudnya, dari segi kerjaya dan juga perniagaan sebab kami selalu kongsi banyak perkara. “kalau ada masalah dalam bisnes atau peribadi, saya rujuk pada dia dan begitu juga dengan dia. Jadi bila dia tiada, saya tak tahu mahu rujuk pada siapa, Allahy4rham menjalani pembed4han bagi mengeluarkan bayi lelaki ketika kandungannya berusia lapan bulan pada 6 Ogos lalu yang diberi nama Ayash Affan. Selain Ayash, Allahyarham meninggalkan tiga lagi cahaya mata iaitu Uwais Alqarni, 10, Dzahira Talita Zahra, 8 dan Ariq Matin, 6. Dalam pada itu, Shuib berkata dia akan menziarahi kvbur isterinya setiap Isnin dan Jumaat, untuk berkongsi perasaannya. Ded4h Shuib yang masih lagi mengambil tempoh berehat, dia sudah lima bulan tidak masuk ke pejabatnya dan dua bulan tidak bekerja.

Shuib 1Shuib bawa anak-anak zia.rah ku.bvr arw4h ibu mereka.

“Sampai sekarang, bila saya ada masalah, saya tak cakap dengan orang, walaupun dengan mak atau mentua saya, saya hanya boleh pergi ke ku.bur dan berkongsi dengannya. “Disebabkan itu, setiap minggu saya akan berjumpa dok.tor peribadi yang menjaga Sarah dulu, untuk memeriksa kesihatan saya. “Lebih kurang pakar psikiatri, ia juga bagi memastikan kesihatan m3ntal saya. Sebab kesihatan mental ini berkait rapat juga dengan emosi dan badan kita. “Tapi saya bersyukur saya ada keluarga yang sangat baik, yang membantu menjaga anak-anak saya,” ujarnya. Untuk rekod, Shuib dan ar.wah Siti Sarah mendirikan rumah tangga pada 26 Februari 2011. Terdahulu, negara dike.jutkan dengan berita pemergian Allah.yarham Siti Sarah selepas lima hari ber.ta.rung nya.wa me.la.wan C.o.v.i.d-19 di PPUKM. Siti Sarah Raissuddin, 37, dike.jarkan ke hos.pital berkenaan sejak Rabu lalu selepas tahap oksigen dalam tubuhnya menurun dan diti.durkan sebelum melahirkan Ayash secara pem.be.dahan pada pukul 4 petang Jumaat lalu. Je.na.zah Allah.yarham selamat dikebumikan selepas waktu Zuhur, sekitar pukul 1.38 tengah hari di Tanah Per.ku.buran Islam Kampung Sungai Pusu, Gombak, semalam. Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ Sumber: IG Shuib, ceritaartismalaysia, Tiktok ceritaartismalaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published.