Peminat Tanya Soal Jo̞doh & Ko̞mitmen, Sekɑli Jawɑpan Alicia Amin Memɑng ‘Win’ Hɑbis!

Model terkenal Alicia Amin baru-baru ini memberi peluang kepada pengikut dan peminatnya di media sosial untuk bertanya sebarang soalan yang ingin ditanya kepada dirinya menerusi Insta Stories. Peminat Tanya Soal Jodoh Dan Komitmen Salah satu soalan yang ditanya pengikutnya adalah mengenai jodoh dan komitmen. Malah dia turut bertanya mengenai keyakinan bahawa suaminya itu adalah ‘Mr. Right’ .
“Bagaimana anda tahu suami anda adalah lelaki yang betul untuk berkahwin, macam saya sangat ta.kut untuk beri komitmen” soal peminat Alicia
Foto – Instagram @hangriii
Alicia Beri Jawapan Ringkas Dan Penuh Makna Menjawab soalan yang diajukan kepadanya, Alicia memberi jawapan yang ringkas dan penuh dengan makna. Jelasnya, tidak salah sekiranya seseorang individu berasa tidak ingin mempunyai komitmen kerana ia bermaksud diri mereka belum bersedia. Manakala soal jodoh pula, Alicia mengatakan perkahwinannya berlaku kerana atas dua faktor. Pertama dirinya sudah bersedia untuk mendirikan rumahtangga, dan yang kedua dia telah bertemu dengan seseorang yang boleh mengharungi liku-liku kehidupan bersama.
Foto – Instagram @hangriii
“Jika anda ta.kut untuk komitmen, anda kemungkinan tidak mahu berkahwin awal dan ianya okay. Perkahwinan saya merupakan kombinasi antara saya bersedia untuk mahu mendirikan rumahtangga dan juga bertemu dengan seseorang yang kelihatan mahu melalui turun naik bersama saya.” Luah Alicia
Soal jodoh dan komitmen perlu seiring, kerana untuk meneraju bahtera di alam rumahtangga tanggungjawab dan komitmen sangat penting. Bagi wanita yang rasa tak sedia nak kahwin, tak perlu ter.gesa-gesa! Sekadar Perkongsian Dan Jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ Sumber: Muraimy Jom Like Page Kami Juga Di Facebook INFO KITA PERHATIAN: Pihak INFO KITA tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca INFO KITA. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak INFO KITA juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.