Ayda Jebat Temp3lak Per@ngai Bi@dab Netizen,“Sibvk Jaga Po** Orang”, Terg4mak Pers0al Al4t Sul!t…

Penyanyi Ayda Jebat men3mpelak tindakan bi4dab se0rang netizen yang men1nggalkan komen berb4ur lvcah dan keterl4luan mengenai dirinya dan suami, Nabil Mahir.

Menerusi komen berkenaan, netizen tersebut seakan mengkr1tik dan mengh1na bentvk fiz1kal pelantun lagu Pencuri Hati itu.

“Biasalah kalau kembang sangat mana laki nak. Padahal l4ki pvnya pun taklah b3sar mana,” tulis netizen itu.

Berang dengan komen berkenaan, Ayda kemudian membalas kenyataan tersebut.

“Nauzubillah makcik usha Nabil punya ke. Sampai macam tu komen dia.

“Maksud makcik yang ber4nak n0rmal akan kemb4ng ke, sibvk betul pasal po** orang, jaga po** dan suami punya sendiri je makcik,” tulisnya menerusi satu posting di Instagram Story.

Terdahulu, Ayda mendedahkan dirinya bakal melah1rkan anak sulung secara pemb3dahan.

Susulan itu, Ayda kemudian terus menerima krit1kan hebat netizen yang mempersoalkan tindakannya.

Sekadar info, Ayda dijangka bersalin pada 8 Oktober depan, namun kerana memilih untuk menjalani pemb3dahan, dia akan bersalin dua minggu lebih awal daripada tarikh jangkaan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : Gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published.