“Trpεrɑngkap dlm mall..” Gadis Ini Tampil Cerita kεjɑdian Sebenar- ‘Gεlap dan sunyi sepi mεcam bεrhɑntυ!’

PERTAMA kali menghasilkan kandungan video seram, gadis bernama Nurhayati Tahir dari Kuantan, Pahang ini tidak menyangka ia menerima lebih empat juta tontonan di TikTok. Menurut Nurhayati, 30 atau mesra disapa Yatt, idea untuk menghasilkan kandungan video seram berbentuk point of view atau POV itu tercetus kerana dia meminati dengan cerita-cerita bergenre se.ram. “Saya ni memang jenis yang suka tengok cerita-cerita se.ram. “Hakikatnya saya sebenarnya pe.na.kut tapi suka tengok cerita yang orang kata nampak se.ram, cerita han.tu macam tu,” Katanya kepada mStar. Yatt yang merupakan content creator di bawah syarikat Rocketfuel Entertainment juga berasa ter.ke.jut dengan jumlah tontonan pada video se.ram tersebut. “Bagi mereka dah lama follow saya pasti tahu saya memang suka buat content. “Tapi kali ni memang tak expect langsung kalau content tu boleh cecah empat juta lebih dalam masa beberapa hari,” ujarnya. Sekadar Perkongsian Dan jangan Lupa Komen Yang Baik Baik Sahaja.TQ Sumber: Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published.