Tular Di TikTok Video Cara Driver Myvi Lar1 Dari Bayar Tol, Mencetus Bu4lan & Kec4man Ramai

Semua pengguna jalan raya di Malaysia sedia maklum bahawa kita mestilah membayar tol untuk menuju ke mana-mana destinasi

Tidak kir4lah jika bayaran itu dibuat secara tunai, Touch ‘n Go atau menggunakan SmartTag, kita tetap perlu membayar tol mengikut saiz kenderaan yang ditetapkan.

Namun, tular baru-baru ini sebuah rakaman memaparkan Perodua Myvi kant0i lar1 daripada membayar tol mencvri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@sibuta_dari_gua_hantu

Reply to @pijahpuniran macam biasa king heway akan berada carta paling atas buat masa ni #tolmalaysia #kingheway #myvi #fypmalaysia #fypシ

♬ Tokyo Drift – Xavier Wulf

Selamba ‘cilok’ di lane paling hujung semata-mata mengelak tak nak bayar tol

Menerusi video perkongsian daripada @sibuta_dari_gua_hantu, kelihatan pemandu Myvi itu meluru masuk ke laluan tol paling hujung.

Apa yang membuatkan ramai tidak sangka adalah cara pemandu itu mel0loskan diri daripada membayar tol dengan mencil0k keretanya di tepi palang tol tersebut dengan laju seolah-olah dia sudah biasa melakukannya.

“Ni cara paling ekstr3m sekali aku pernah jumpa orang lar1 bayar tol,” katanya.

“Tak payah pakai kereta la bang kalau kede.kut. Naik moto je, tol free” – Netizen

Susulan tularnya rakaman video berkenaan yang kini telah mencecah 451.6K views, 26.7K likes dan 1.3K shares di TikTok, rata-rata netizen turut melvahkan rasa ger4m terh4dap pemandu Myvi itu.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Kalau dah kena tangkap, baru dia menggelupur agaknya. Jangan buat macam ni ya guys!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : says.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *