Tular [VIDEO] Lelaki Akui Menyes4l & Minta Diberi Peluang Kedua – ‘Atas kes!lapan saya semuanya dah ber4khir’

Setiap pasangan yang bercinta sudah pastinya menyimpan h4srat untuk mengh4lalkan perhubungan tersebut dan hidup bersama buat selama-lamanya. Namun, sudah menjadi ‘kebiasaan’ buat pasangan apabila diuji dengan pelbagai dug4an yang mendatang. Mahu tak mahu, mereka perlu kuat menempuhinya bersama. Seperti perkongsian video seorang lelaki dikenali sebagai am di laman TikTok, menceritakan dia telah melakukan kesil4pan kepada teman wanitanya sendiri. Apa yang lebih menyedihkan, lelaki ini memakai baju yang sepatutnya dipakai semasa hari bahagianya ditemani sebuah patung yang mengenakan busana bagi pihak wanita.
Hai awak. Harini saya pakai baju yang sepatutnya kita pakai bila hari kita nanti. Tapi atas kesil4pan saya semuanya dah berakhir. Masihkah ada peluang untuk saya perbaiki kesilapan saya dan menunaikan segala janji . Maaf atas kesilapan yang saya buat. Terima kasih buat family dan kawan-kawan yang support saya untuk tak berputus asa. Doakan supaya dia cepat terbuka hati ya guys.
Mengulas lebih lanjut, lelaki ‘cekal’ ini menjelaskan dia akan memperbaiki segala kesil4pan yang pernah dilakukan selama ini dan meminta maaf atas kesal4han yang pernah dilakukan.
Kejap lagi dah anniversary kita. Saya minta maaf atas kesil4pan bo.d0h saya. Harap ada peluang untuk saya menghargai dan baiki sepenuhnya . Untuk korang yang ada partner, hargailah, jangan dah jadi macam aku baru nak terkial-kial menghargai :).
Pada masa yang sama, lelaki ini turut memberikan pesanan pendek kepada orang ramai supaya menghargai pasangan sendiri dengan sebaik mungkin.
Untuk korang yang tengok video ni, bosan tu sekejap je. Menyesal tu lama, selagi ada pasangan hargai sebaik mungkin.

Video penuh:

@ku.ammHai awak ❤️ Harini saya pakai baju yang sepatutnya kita pakai bila hari kita nanti ☺️ Tapi atas kesilapan saya semuanya dah berakhir 😌 masih kah ada peluang untuk saya perbaiki kesilapan saya dan menunaikan segala janji . Maaf atas kesilapan yang saya buat 🥰 terima kasih buat family dan kawan kawan yang support saya untuk tak berputus asa ❤️ Doa kan supaya dia cepat terbuka hati ya guys 😌❤️ ##fypシ ##xyzbca ##fypesekeli ##jangangiveup ♬ original sound – whitney2bh

She will come back bro!

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sempat memberikan kata-kata semangat buat lelaki ini supaya tidak berputus asa dan memberi ruang terlebih dahulu kepada pasangannya.   Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Sumber : Oh bulan  

Leave a Reply

Your email address will not be published.