[VIDEO] “Up fr the memory..” Fizo Omar kngsi ‘Moment’ Indah Prkahwinan, Skali Ashraf Muslim Msuk komen!

Menerusi halaman instagram ‘Fizo Omar’, beliau ada berkongsi satu klip durasi pendek dengan mengucapkan terima kasih buat semua yang mendoakan buat diri serta keluarga nya. Fizo Omar merupakan seorang pelakon dan usahawan Malaysia yang memiliki 2.3 juta pengikut di laman sosial Instagram (IG), @fizoomar. Namanya kini trending di alam maya selepas menikahi seorang wanita yang dikenali sebagai Fazeera Nazri Azrai. Fazeera Nazri Aziz, 25, yang merupakan seorang bekas pramugari dalam perkahwinan yang diadakan di Bidaisari Resort, Janda Baik, Pahang. Video dibawah: Namun, terdapat pengikut halaman IG Fizo yang memberi komen: “muka sama btol..” Komen daripda Ashraf Muslim juga dapat perhatian: “Tahniah bro.. semoga bahagia dan berkekalan selama-lamanya.” Sebelum ini, Fizo juga ada mengingatkan orang ramai agar tidak mengikuti halaman IG yang difahamkan ‘fake’. IG tersebut menggunakan nama isterinya, dan Fizo menjelaskan itu bukan akaun sebenar isteri nya. Belum pun sampai 24 jam selepas bernikah, nampaknya pelakon Fizo Omar telah meluahkan rasa kecewa dan berang kerana ada pihak yang cuba ambil kesempatan terhadap dirinya dan juga isteri. Ianya berkaitan dengan penggunaan nama akaun Instagram isteri Fizo Omar iaitu Fazeera Nazri. Khabarnya sudah banyak akauan Instagram yang menggunakan nama isteri Fizo Omar itu untuk meraih pengikut yang ramai. Pelakon berumur 36 tahun ini ada muatnaik tiga post menerusi Ig story miliknya yang mendedahkan hal ini. Jika diamati, hampir kesemua IG itu menggunakan nama Fazeera dan upload beberapa foto pernikahan mereka. Fizo menegas, semua akaun itu bukanlah milik isterinya, dan meminta pihak yang gunakan nama isterinya supaya stop buat sedemikian. “Ini semua bukanlah Instagram milik isteri saya. Sila berhenti untuk follow individu yang entah siapa-siapa. Kepada yang berkenaan, silalah berhenti guna nama orang lain demi kepentingan sendiri.”
Pendedahan dari Fizo ini dibuat hanya beberapa jam setelah akaun Instagram yang mengguankan nama isterinya menyebarkan gambar pernikahan mereka sejak pagi semalam. Ramai yang tertanya mana satu akaun Instagram milik Fazeera dan akhirnya menjelaskan itu semua bukan milik dan tidak dikendalikan oleh isterinya.
Semalam, pengurus kepada Fizo Omar iaitu Mimi, telah mengesahkan pelakon ini menamatkan zaman single dengan seorang wanita dari Sarawaj yang juga seorang pramugari. Fizo dan Fazeera bernikah di sebuah pusat penginapan yang terletak di Janda Baik, Pahang. Majlis pernikahan mereka diadakan secara tertutup dan hanya melibatkan family kedua belah pihak saja. Fizo ada muat naik beberapa keping gambar di hari pernikahan mereka di laman Instagram miliknya dan juga di Ig story, sekaligus mengesahkan hal berkenaan. “Ini bukan Instagram rasmi isteri saya. Berhenti mengikuti individu yang entah siapa. “Kepada yang berkenaan, berhenti menggunakan nama orang lain untuk kepentingan peribadi!” katanya di Instagram. Jangan lupa komen yang baik baik sahaja. Sumber: IG Fizo Omar, Utube, news

Leave a Reply

Your email address will not be published.