[VIDEO] “Ak ade msalah dri kecik..” Masuk Ho̞spitᾰl, Reen Rahim Akhirnya Dεdᾰh Pεnyᾰkit Yg Dialamani-‘Dari tdi mᾰbuk biυs’

Tindakan pelakon, Reen Rahim berkongsi sepotong video pendek yang memaparkan dirinya sedang dimasukkan ke hospital mengundang rasa risau rakan artis dan peminat.

Terbaru, menerusi hantaran terkini di laman Instagram, Reen memaklumkan mengenai status kesihatannya itu dan mengapa dia dimasukkan ke hos.pital.

Menurut pelakon drama, Keluarga Instafamous ini lagi, dia sebenarnya baru sahaja selesai menjalani pem.be.dahan kecil di bahagian tulang belakangnya yang dilapor.kan berada di kedudukan yang agak sen.get pada Rabu.

Katanya lagi, dia memohon maaf kepada semua pihak kerana terpak.sa berdiam diri berikutan ke.san bius yang masih dirasainya sejak semalam.

“Assalamualaikum semua. Minta maaf sangat tak res.pon text semua orang. Dari tadi Reen ma.buk bius. Bangun tidur, bangun tidur dari tadi. Ni macam dah okay sikit.

“Sebenarnya Reen kena jalankan minor operation tengah hari semalam sebab la.sak sangat daripada kecil. Tulang belakang senget sikit. Nothing serious,” tulisnya.

Reen turut menambah, masalah tulang belakang yang dialaminya itu ber.punca daripada tin.dakannya yang sering berkelakuan lasak sejak daripada kecil.

Bagaimanapun, Reen memberi tahu, dia berkemungkinan besar akan dikeluarkan ke hospital dalam masa beberapa hari sahaja lagi.

“Esok lusa dah boleh keluar dah. Next week boleh lasak balik InsyaAllah. Ah ghi.sau jangan ghi.sau sangat. InsyaAllah Reen okay tak lama lagi.

“By the way korang tolong doakan esok pagi-pagi doktor bagi Reen balik rest dekat rumah. Nak katil dan bantal yadak Reen. Bius dah habis. Macam mana nak tidur ni. Masak lah,” kongsinya lagi.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis menzahirkan rasa terkejut selain turut mendoakan semoga Reem lekas sembuh daripada pembedahan tersebut.

“Semoga lekas sembuh Adik Reen.

“Allahu, get well soon Reen. Semoga diberikan kesembuhan hendaknya.

“Semoga dipermudahkan segala urusan dan semoga cepat sembuh.

“Get well soon Reen. Take a good rest,” antara komen-komen netizen di laman Instagram.

Terdahulu, selain aktif bergelar pelakon, Reen kini juga dilihat sibuk menguruskan bisnes produk kecantikannya sendiri.

Sumber: Instagram Reen Rahim, MH, Utube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *