“Ya Allah, S@kit Hati..” Anzalna Nasir Beng@ng Baca Berita Bayi D!cucuh..

Pelakon Anzalna Nasir ben.gang dengan tin.dakan manusia yang sanggup bertin.dak ke.jam terhadap bayi apatah lagi bayi tersebut baru sahaja berusia setahun empat bulan.

Perkara itu dikongsi Anzalna, 33, menerusi hantaran di Instagram Story miliknya selepas membaca berita tersebut.

“Sejujurnya sejak ada anak bila baca news macam ni buat saya terlebih e.mo. Ya Allah, sa.kit hati baca,” tulisnya.

Terke.san dengan berita tersebut, Anzalna berharap pasangan suami isteri itu di.jatuhi huku.man be.rat atas ke.sala.han yang dilakukan terhadap anak kan.dung mereka sendiri.

“Tolonglah, hu.kum gan.tung te.rus orang macam ni. Tak perlu bagi peluang untuk hidup!” tulisnya.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Terdahulu, media mela.porkan seorang bayi berusia setahun empat bulan ter.paksa mena.han kes.akitan apabila tapak kaki sebelah kirinya di.cucuh pun.tung ro.kok dan mata ditum.buk sehingga meninggalkan kesan le.bam. Selain itu,  terdapat juga ke.san se.terika di belakang badan mang.sa dipercayai di.dera oleh ibu bapa kan.dungnya di  Felda Jalor Air Kuning Selatan, Negeri Sembilan.
 
View this post on Instagram
 

A post shared by Anzalna Nasir (@anzalnanasir88)

Menurut Ketua Po.lis Daerah Tampin, Superintendan Anuwal Ab Wahab memaklumkan,  pihaknya kini telah me.na.han ibu bapa bayi terbabit di sebuah klinik kesihatan selepas menerima la.poran daripada seorang dok.tor yang me.rawat mang.sa, pada 25 Ogos lalu. Sekadar Perkongsian Dan jangan Lupa Komen Yang baik Baik Sahaja.TQ Sumber:xtra via IG anzalnanasir88

Leave a Reply

Your email address will not be published.